Four Dukes hotelkamer inrichting

Wij zijn trots om te delen hoe wij samen met een getalenteerde architect een uniek project hebben voltooid: het ontwerpen van 14 hotelkamers in Krakau, Polen. Deze samenwerking kwam tot stand na het succesvol voltooien van een eerder project, waarin we samen een compleet hotel hadden ontworpen voor dezelfde klant.

Voor dit hotel hebben we gekozen voor een moderne en luxueuze inrichting, waarbij gasten kunnen genieten van lichte kamers met exclusief meubilair. Bij Four Dukes geloven we in het creëren van een unieke ervaring voor onze klanten, en dit project is daarop geen uitzondering.

Het ontwerpproces begon met een uitgebreide brainstormsessie tussen ons team en de architect. We wilden de rijke geschiedenis van Krakau combineren met moderne luxe, en daarom besloten we om een eigentijds en elegant interieur te creëren. Samen met de architect hebben we elk detail zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat de hotelkamers perfect zouden passen bij de behoeften en wensen van onze klant.

De 14 hotelkamers zijn ingericht met hoogwaardige materialen, waaronder marmer, hout en fluweel. De kleurencombinaties zijn zorgvuldig gekozen om een gevoel van warmte en luxe uit te stralen. De meubels zijn speciaal ontworpen en op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij de stijl van het hotel en om de gasten een ultiem gevoel van comfort en exclusiviteit te bieden.

Bij Four Dukes zijn we er trots op dat we samen met de architect een onvergetelijke ervaring hebben gecreëerd voor de gasten van dit hotel. We kijken ernaar uit om onze expertise op het gebied van interieurontwerp in te zetten voor toekomstige projecten en om nog meer prachtige en luxueuze ruimtes te creëren waar onze klanten van kunnen genieten.

 

Bekijk hieronder het design:

Four Dukes hotelkamer inrichting

Four Dukes hotel design