Wij zijn open voor shop & collect!

Four Dukes - Over Ons

Wie zijn wij?

 

Er waren eens vier vrienden, die een grote passie hadden voor interieurdesign. Deze vrienden richtten zich op het ontwerpen en creëren van hoogwaardige interieur artikelen. 

 

Hun geschiedenis gaat terug tot de jaren 80, waar elk begon met zijn eigen specialiteit. 

Elk van die vier vrienden had een specialiteit, waarin ze uniek waren. De eerste, een keukenontwerper in Duitsland, bood op maat gemaakte keukens aan. De tweede vriend, die in Nederland was gevestigd, had een interieuradviesbureau voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De derde, de eigenaar van een luxe tegelbedrijf in Canada, was gespecialiseerd in het leveren van grootformaat tegels. De vierde vriend bezat een staalfabriek in Polen, waar hij moderne stalen gevels, meubelen en maatwerk ontwierp en produceerde. 

Ondanks de grote afstanden tussen deze vier vrienden, bleven ze verbonden door hun passie voor interieurdesign. Onder de noemer 'Dukes' organiseerden ze regelmatig bijeenkomsten, waarin ze sparden over interieur en design. Tijdens deze bijeenkomsten ontstond het idee om hun passies en specialismen samen te voegen tot één concept. 

En zo ontstond het idee van een gezamenlijk inspiratiecentrum. Een inspiratiecentrum opgericht door Four Dukes, dat zijn deuren opent voor hertogen en hertoginnen.  


Namens de Four Dukes heten wij u van harte welkom! 

 
 

Bekijk onze showroom

Virtuele showroom

 

Korte video 

 
 
 • Four Dukes Showroom

  Maalderij 28, 1e verdieping
  Amstelveen, Noord-Holland 1185 ZC

  Get directions →

  Amstelveen, Noord-Holland
 • Four Dukes Outlet / Ophaal locatie

  Smederij 4
  Amstelveen, Noord-Holland 1185 ZR

  Get directions →

  Amstelveen, Noord-Holland

Binnen 5 dagen bezorgd

Binnen 5 dagen bezorgd

Veilige online transacties

Veilige online transacties

Klantervaring staat bij ons boven aan

Klantervaring staat bij ons boven aan

Gemakkelijk retourneren

Gemakkelijk retourneren


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »