Welkom bij Four Dukes, een toonaangevende B2B-distributeur van hoogwaardige bouw- en ontwerpproducten. Ons verhaal begon toen vier vrienden, elk met hun eigen succesvolle bedrijven, samenkwamen om iets echt speciaals te creëren.

4d signature

Een van de vrienden was een getalenteerde keukenontwerper, een ander had een staalfabriek, de derde was een tegelproducent en de vierde was een ervaren architect. Ze combineerden hun bedrijven om Four Dukes te vormen, dat opereert als een B2B-distributeur die uitzonderlijke bouw- en ontwerpproducten aan bedrijven levert.

Bij Four Dukes zijn we toegewijd aan het aanbieden van het allerbeste aan onze klanten. We werken samen met een breed scala aan bedrijven, van bouwbedrijven tot ontwerpbureaus, om hen de hoogste kwaliteit producten te bieden die beschikbaar zijn. Ons uitgebreide productassortiment omvat op maat gemaakte keukens, stalen producten, tegels en nog veel meer. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in de branche en we staan altijd klaar om onze klanten de begeleiding en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om de best mogelijke keuzes te maken voor hun projecten.

We begrijpen dat kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel zijn als het gaat om het runnen van een succesvol bedrijf. Daarom werken we alleen met de meest gerenommeerde fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze klanten de allerbeste producten ontvangen. Of u nu een hele commerciële ruimte moet inrichten of slechts enkele op maat gemaakte stukken nodig heeft voor een enkel project, Four Dukes heeft de expertise en middelen om het werk goed te doen.

4d signature
about_banner_1_title
about_banner_2_title
about_banner_3_title