Villa in Portugal

Bij Four Dukes zetten we onze expertise in architectonisch ontwerp voort met een nieuw project in het zuiden van Portugal. We hebben een luxe villa ontworpen, gekenmerkt door een moderne, minimalistische stijl met strakke lijnen en een overvloed aan natuurlijk licht.

Deze villa is uitgevoerd in een stralend witte afwerking, wat niet alleen het zonlicht prachtig reflecteert, maar ook zorgt voor een koel interieur ondanks de warme Portugese zon. Het ontwerp is gelijkvloers, wat naadloos past bij het open landschap en het gemakkelijke, toegankelijke leven dat zo typisch is voor deze regio.

Een van de hoogtepunten van dit ontwerp is het grote zwembad, gelegen in een ruim opgezette tuin die privacy en rust biedt. Het zwembad is omgeven door zonneterrassen en biedt een spectaculair uitzicht op de omgeving, ideaal voor ontspanning of om gasten te entertainen.

De interne indeling van de villa is ontworpen met een focus op luxe en comfort, waarbij elke kamer overvloedig natuurlijk licht ontvangt en directe toegang biedt tot het buitenterras en het zwembad. Dit ontwerp concept, hoewel nog in de ontwerpfase, toont onze toewijding aan het creëren van elegante, praktische en harmonieuze leefruimtes.