Zwart marmeren toilet

Bij Four Dukes staat luxe en klanttevredenheid centraal. Onlangs hebben wij voor een klant een exclusief en uniek luxe toilet gerealiseerd, dat niet alleen functioneel is, maar ook een artistieke en esthetische ervaring biedt. Deze bijzondere badkamer is een combinatie van donkere tinten, exclusieve decor tegels en zwart marmeren tegels - een prachtig samenspel van kleuren, texturen en materialen.

Het ontwerp van de badkamer is zorgvuldig uitgedacht om een intieme en luxueuze sfeer te creëren. De donkere tinten, gekozen in overleg met de klant, vormen de basis voor dit project. Ze brengen warmte, diepte en elegantie in de ruimte, terwijl ze ook een verfijnd contrast bieden met de lichte elementen en accessoires.

Het gebruik van exclusieve decor tegels in het ontwerp zorgt voor een extra laag van verfijning en originaliteit. De tegels tonen een intrigerend patroon dat de aandacht trekt en de ruimte een uniek karakter geeft. Ze zijn zowel op de vloer als op geselecteerde delen van de muur geplaatst, waardoor er een prachtige harmonie ontstaat tussen de verschillende elementen in de badkamer.

Het pronkstuk van deze luxe toilet is ongetwijfeld de zwart marmeren tegels die zijn gebruikt om de wanden en de wastafel te bedekken. Dit hoogwaardige materiaal straalt een gevoel van tijdloze elegantie en glamour uit en past perfect bij de donkere tinten en exclusieve decor tegels. De natuurlijke aders en variaties in het marmer zorgen voor een uniek en onderscheidend uiterlijk, waardoor de badkamer een persoonlijke touch krijgt.

Bij het inrichten van de badkamer hebben we gekozen voor zorgvuldig geselecteerde accessoires en armaturen van hoge kwaliteit, die de luxueuze uitstraling van de ruimte verder versterken. Van stijlvolle kranen tot moderne verlichting en zachte, strakke handdoeken, elk detail is zorgvuldig gekozen om een coherente en luxueuze ervaring te bieden.

Bij Four Dukes streven we ernaar om de dromen en wensen van onze klanten werkelijkheid te maken. Met dit unieke en luxe toilet hebben we een prachtig meesterwerk gecreëerd dat het ultieme comfort en elegantie biedt. Het resultaat is een badkamer die de klant met trots en plezier kan gebruiken, terwijl het ook een perfecte weerspiegeling is van hun persoonlijke smaak en stijl.

Bekijk het design hier: 

Four Dukes Zwart Marmer Toilet design

Four Dukes Zwart Marmer Toilet design