Luxe Marmerlook Tegels

Four Dukes Luxe Marmerlook Tegels

 
 
Four Dukes zwart marmeren tegel Regal Stone
 

Zwart Marmer Tegel - Regal Stone

Regal Stone staat synoniem voor glamoureuze luxe. Het wordt geassocieerd met de esthetiek van de beste tijden van Hollywood - elegantie, sensualiteit en glamour, die als onderdeel van de collectie een zachte en verfijnde vorm hebben gekregen.

 
Bekijk de collectie
 
Four Dukes wit marmeren tegel pietrasanta
 

Wit Marmer Tegel - Pietrasanta

De Pietrasanta is de populairste wit marmerlook tegel. Deze collectie weergeeft de schoonheid van het Carrara-Marmer. Dit is een van de kostbaarste bouwmaterialen ter wereld dat architecten, kunstenaars en beeldhouwers heeft geïnspireerd vanaf de Renaissance tot op de dag van vandaag. 

 
Bekijk de collectie
 
Four Dukes zwart marmeren tegel Black pulpis
 

Zwart Marmer Tegel - Black Pulpis

Een elegante combinatie van zwart marmer met witte aders. Zwart marmeren tegels met witte aders ogen rustiger dan wit marmeren tegels. Daarnaast zijn ze ideaal te combineren met gouden details voor een luxe sfeer. 

 
Bekijk de collectie
 
Four Dukes wit marmeren tegel Mario D'Oro
 

Wit Marmer Tegel - Marmo D'Oro

Marmo d'Oro weerspiegelt een universele schoonheid - het is de versmelting van twee culturen. Een artistieke interpretatie van Italiaanse traditie, ontleend aan de rijkdom van de Japanse harmonieuze cultuur. De wit marmeren tegel heeft sporen van gouden aders die een adellijke uitstraling geven. 

 
Bekijk de collectie