Wij zijn open voor shop & collect!

Puri Wall-mounted Bath Tap

€222,00
Geleverd binnen 3 weken
Snelle levering Binnen 5 dagen geleverd indien op voorraad!
Click & Collect Bestel online en haal je product op in de winkel!

The only tap on the market with a unique control system solution. The bath/shower switch integrated inside the body of the tap has made it possible to achieve a clean universal shape which decorates the bathroom. The water temperature, as well as the way the tap is used (bath/shower), can be controlled simply by turning the lever.

  • Pitch: 150 mm
  • Cartridge (diameter, material): 40 mm, ceramic
  • Tap guarantee: 5 years
  • suitable: for all baths
  • accessories: bath set and other accessories

De Puri badkraan heeft een speciale draaipatroon met de bad/douche schakelaar. Met deze kraan is het niet mogelijk om de waterstroom te regelen, die min of meer constant is na het openen ervan - het hangt af van de druk van het warme en koude water (stroomdiagram bij een stabiele waterdruk in de orde van grootte van 0,3 MPa). Alleen de watertemperatuur wordt geregeld door de hendel. Voor een uitgebreide oplossing en een harmonieus ontwerp van de badkamer, raden we aan om het te combineren met andere Puri-kranen. Voor externe reiniging raden we aan om het Cleaner Chrome reinigingsproduct te gebruiken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Niet tevreden?
Niet tevreden?
Niet tevreden met je aankoop? Stuur je bestelling retour en ontvang het volledige aankoop bedrag terug.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »