Bezorgopties

Four Dukes bezorging 

 

Bij Four Dukes bieden we drie verschillende bezorgopties aan, zodat we aan de behoeften van al onze klanten kunnen voldoen. Onze eerste optie is onze eigen transportservice, de tweede optie is PostNL en de derde optie is een B2B-transportdienst voor onze partners.

Met onze transportservice bieden we een snelle en betrouwbare bezorgoptie aan onze klanten. Deze optie is ideaal voor bedrijven die dringende leveringen nodig hebben of voor klanten die een hoogwaardige service verwachten.

Onze tweede optie is via PostNL, wat een betaalbare en efficiënte bezorgoptie biedt. U kunt uw pakket op elk gewenst moment bij een PostNL-locatie ophalen en het wordt veilig en op tijd bezorgd.

Tot slot bieden we een B2B-transportdienst voor onze partners, zodat zij hun producten gemakkelijk en betrouwbaar kunnen verzenden naar hun klanten. We bieden onze partners betrouwbare en flexibele leveringsopties aan en met deze optie kunnen bedrijven profiteren van gereduceerde tarieven en een snellere bezorging.

Ongeacht welke bezorgoptie u kiest, kunt u erop vertrouwen dat we ons uiterste best zullen doen om uw producten veilig en op tijd te bezorgen.