{{ added_to_cart.price.price_old | money }}
{{ added_to_cart.price.price | money }}
{{ added_to_cart.price.price | money }}
Lamelio 3D wandpaneel Afwerkstrip - Amber Grijs rechts
Lamelio 3D wandpaneel Afwerkstrip - Amber Grijs rechts

Lamelio 3D wandpaneel Afwerkstrip - Amber Grijs rechts

€15,00
Product informatie

De houtlook wandpanelen zijn gemaakt van 80% gerecycled kunststof en zijn bestemd voor binnenruimtes. De wandpanelen zijn volledig vochtbestendigheid waardoor ze perfect geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers, buitenhuisjes, en meer. Eenvoudige en snelle montage met kit en er is geen onderbouw nodig. 

Let op: dit zijn panelen gemaakt van kunststof en geen hout. De panelen dempen minimaal akoestiek omdat er geen vilt tussen de latten zit bevestigd. Dit zorgt ervoor dat ze ook in vochtige ruimtes geplaatst kunnen worden!

 

Afmetingen

Lamelio wandpanelen van 270 cm lang en 12,2 cm breed zijn populair vanwege hun slanke en moderne uitstraling, efficiënte installatieproces en veelzijdigheid in gebruik. Deze afmetingen maken het gemakkelijk om grote oppervlakken van de muur te bedekken met slechts enkele panelen, terwijl ze toch voldoende breedte hebben om het oppervlak van de muur goed te bedekken.

Installatie

Lamelio wandpanelen zijn een populaire keuze voor het opknappen van muren en het creëren van een stijlvolle look in huis. Het bevestigen van deze panelen op de muur met kit is een relatief eenvoudige en effectieve methode. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

  1. Meet de wand en bepaal hoeveel panelen je nodig hebt. Zorg ervoor dat je genoeg panelen hebt om het volledige oppervlak te bedekken.

  2. Zorg ervoor dat de muur schoon en droog is voordat je begint. Maak eventueel gebruik van een stofzuiger of doek om de muur schoon te maken.

  3. Knip de panelen op maat met behulp van een zaag of een scherp mes.

  4. Breng vervolgens kit aan op de achterkant van de panelen. Dit kan met een kitpistool of met een spatel.

  5. Druk de panelen stevig tegen de muur en houd ze enkele minuten vast om ervoor te zorgen dat ze goed hechten. Gebruik eventueel een waterpas om ervoor te zorgen dat de panelen recht hangen.

  6. Herhaal deze stappen totdat alle panelen zijn bevestigd.

  7. Laat de kit goed drogen voordat je de panelen verder bewerkt of schildert.

Met deze stappen kun je lamelio wandpanelen gemakkelijk en stevig bevestigen op de muur met kit. Zorg ervoor dat je voldoende kit gebruikt en dat je de panelen goed op hun plaats houdt terwijl de kit droogt, voor een mooi en duurzaam resultaat.